Qui som?

Som una cooperativa del barri de la Sagrada Família amb estructures horitzontals i igualitàries. L’òrgan de decisió és l’assemblea de base. Entre totes assumim les feines del projecte, des de l’economia a la tria de productes i productors, fins a les tasques més quotidianes.
Volem un consum diferent: el consum conscient. Decidim amb quins productes alimentar-nos tenint en compte el sistema socio-econòmic. Per això optem per una forma de relació més directa amb el productor i per treballar amb productors que tinguin un sistema de producció respectuós amb les treballadores, l’explotació de la terra o la procedència de la matèria prima.
Des de la ciutat vivim totalment desconnectats de la terra. Un dels objectius és restablir una relació mirant al camp. Per això consumim els productes locals, fent possible una alternativa real i digna en el món rural.

divendres, 29 de febrer del 2008

abandonem el rave i ens llancem a pel calçot!

Aquest últim cap de setmana de febrer, vem marxar tots junts a Can Seniqueda a menjar calçots, compartir una estona junts i fer gresca!

Primer uns jocs per fer entrar gana i després... a posar-nos les botes!

Després de dinar, una mica de cançoneta, xerrades per aquí i per allà i al vespre música i bailoteo i a les tantes! un dia completet!!

Podeu veure les fotos a: http://dictadura-de-los-monos.blogspot.com/2008/02/calotada-can-seniqueda.html i http://www.pbase.com/laianik/cal08rave

1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt bones!

Em dic Àngel Martínez i sóc productor de pollastre ecològic a una petita Granja de Navàs. A "La Granja" també portem a terme un projecte d'educació ambiental, es diu Centre d'Apropament a la Natura, podeu trobar més informació ala web: www. granjanatura.com.

Estem fent campanya per trobar noves cooperatives de consumidors e productes ecològics. Si us interesa us faig 5 cèntims:

- Fem un pollastre ecològic de 2.5 a 3 kg de pes.
- El servim cada 15 dies, amb comanda mínima de 5 a 10 pollastres, no cobrem ports.
- Els servim el dia i hora que us trobeu amb la gent de la coopetaiva.
- Els podem servir sencers o bé tallats a quarts o octaus.
- Els preus: pollastre sencer: 7.35, pollastre a quarts 7.75 i pollastre a octaus 8.35 ( +iva 7%).
- Mai cobrem a l'acte, tot ho fem a través de'un correu electrònic, enviem factura al cap de 15 dies per transferència es paguen els pollastres o ne s els cobrem.

Si esteu interesats i voleu saber més, podeu trucar al 647.953.578 (àngel)

Podeu venir a veure la granja i els pollastes quan vulgueu amb cita prèvia!

Què us sembla?

Fins aviat!

Àngel